Flat Preloader Icon

Volg mij op Facebook

Schuifpoorten

Zet je tuin, terrein of domein af met een residentiële vrijdragende schuifpoort.
Je kan kiezen uit aluminium, staal of hybride (combinatie van staal en aluminium).

Ontdek hier onze manuele en geautomatiseerde poortmodellen.
Meer informatie over de mogelijkheden, hoogte en lengte & toebehoren?
Mail of telefoneer ons.

Terminus schuifpoort

De Terminus schuifpoort combineert design met een volledig ingebouwde automatisering, die bij levering reeds volledig afgewerkt is. Aluminium en staal worden op harmonische wijze gecombineerd tot een stevige constructie, die bovendien een lager gewicht heeft.

De Terminus poort opent en sluit zeer snel. Met een openingssnelheid van 16 meter per minuut verslaat hij alle concurrenten. Terminus is verkrijgbaar met spijlen, in Traversa uitvoering of met staalmat vulling.

STANDAARD KLEUREN

De Terminus schuifpoort is verkrijgbaar met:

  • standaard spijlen
  • staalmatvulling
  • traversa vulling

Manueel of geautomatiseerd

Aluete schuifpoort

Aluette Standaard schuifpoort met ronde spijlen
Bij het ontwerp van de Aluette standaard schuifpoort met standaard spijlenvulling, werd bijzonder veel aandacht geschonken aan de zuiverheid van de lijnen. De poort is volledig in aluminium en dus ook corrosiebestendig. Hij oogt eenvoudig, elegant en is gemaakt met oog voor detail.

Zo werd de motor van de poort mooi ingewerkt in de onderbalk en kan de vulling van de vleugel aangepast worden aan uw wensen.

De Aluette schuifpoort: een waaier aan mogelijkheden
De Aluette is te verkrijgen in diverse varianten (Opak, Romance, Aluette Distance, Aluette Cross, Aluette Twister,…). Elk met hun eigen karakter en passend bij elke woningstijl. Bij elke Aluette-variant is een bijpassende draaipoort verkrijgbaar. Zowel naast de poort, als losstaand.

Manueel of geautomatiseerd